Vastuullinen yrittäjyys ja hyväntekeväisyys

09.11.2020

Toisista välittäminen ja huolehtiminen, yhteisvastuullisuus sekä vastuullinen yrittäjyys ovat tärkeitä arvojamme.

Nämä ovat näkyneet niin omista työntekijöistä ja heidän perheistään huolehtimisena kuin myös ympäristöystävällisyyden huomioimisesta kaikessa toiminnassamme. 

Olemme lisäksi antaneet erilaisia resursseja aina rahallisesta tuesta erilaisiin tarpeellisiin tavaroihin ja lahjakortteihin saakka erilaisille hyväntekeväisyyttä harjoittaville tahoille.

Yksi pysyvä kumppanimme on jo vuosien ajan ollut Hope ry. Olemme vierailleet heidän luonaan usein ja olemme vakuuttuneita korkeasta moraalista ja etiikasta heidän toiminnassaan. Hope ry:n toiminta on myös täysin läpinäkyvää ja olemme saaneet selkeästi todennettua avustuksien perille toimituksen oikeille tahoille ja sopimuksemme mukaisesti.

Tiedämme, että monet ihmiset ja yritykset kannattavat samoja arvoja, mutta syystä tai toisesta oma aktiivisuus asioiden suhteen jää toisinaan pieneksi tai kokonaan toteutumatta. 

Meidän kauttamme asiakkaamme osallistuvat välillisesti hyväntekeväisyyteen; lahjoitamme joka kuukausi hyväntekeväisyyteen joko tavaran toimituksen tai lahjakorttien muodossa noin 2% liikevaihdosta.

Haluatko Sinä olla mukana luomassa parempaa maailmaa? Tilaa meiltä, ja olet automaattisesti mukana hyvän tekemisessä!