Kuolinpesän tyhjennys

22.11.2020

Kuolinpesän tyhjennys voi olla aikaa vievää ja usein henkisesti liian raskas tehtävä siinä ajassa ja hetkessä, kun se täytyy tehdä.

Surun vuoksi monista tuntuu ylivoimaiselta organisoida siivoukseen, kierrätykseen ja tavaroiden poiskuljetukseen liittyviä asioita, kun mielen täyttävät suru ja surutyöhön liittyvät asiat.

Ymmärrämme tämän erittäin hyvin; olemmehan itsekin olleet vastaavassa tilanteessa, useastikin.

Siksi haluammekin tarjota helposti tilattavaa palvelua kuolinpesän tyhjennykseen, jonka toteutamme hienotunteisesti ja varmalla ammattitaidolla ja kaikki asiat huomioon ottaen silloinkin, kun palvelun tilaaja ei itse jaksa miettiä ja organisoida kuolinpesän tyhjennykseen liittyviä asioita.

Me ymmärrämme myös, että vanhoihin tavaroihin ja esineisiin liittyy usein syviä tunteita ja tunnesiteitä, joka tekee asunnon ja varastojen tyhjennyksestä vaikeaa. Siksi on hyvä toteuttaa muutamaa perusneuvoa ja lisäksi käyttää ulkopuolista apua.

Tässä meiltä muutama hyväksi havaittu neuvo:

1, Käykää perillisten kanssa kaikki tavarat yms. läpi ja poimikaa teille tärkeät esineet, jotka haluatte pitää ja jakaa.

2. Mikäli kuolinpesässä on arvotavaraa, pyytäkää niistä arvio. Mikäli kyseessä on arvotavara, miettikää perillisten kesken mitä teette tavaroiden suhteen ja kysykää tarvittaessa neuvoa kuolinpesää hoitavalta taholta. Arvokkaimpia tavaroita voi halutessaan tarjota esim. osto- ja myyntiliikkeille ja huutokaupoille.

3. Kierrättäkää tavarat ja vaatteet yms. joita kukaan perillisistä ei halua

Ehjille vaatteille ja tavaroille on useita tahoja, joille voitte lahjoittaa niitä. Me teemme yhteistyötä mm. Hope ry:n kanssa, mutta halutessanne toimitamme tavaranne toki mille tahansa haluamallenne taholle. Huonokuntoiset tavarat ja vaatteet tulee kierrättää asianmukaisesti ja me autamme sinua myös niiden suhteen.

4. Usein kuolinpesässä ei ole arvokkaita tavaroita lainkaan ja tällöin on helpointa tilata paikalle ammattilaiset, jotka sopimuksen mukaisesti tyhjentävät ja kuljettavat kaikki kuolinpesän tavarat pois ja huolehtivat asianmukaisesta lajittelusta ja kierrätyksestä puolestasi.

Me tiedämme, että surun hetkellä saattaa olla vaikeaa organisoida kaikkia asioita järkevästi ja eettisesti, kun voimavarat ovat muutenkin vähäiset.

Soita meille kun tarvitset apua kuolinpesän tyhjennyksen ja tavaroiden kierrätyksen sekä pois kuljetuksen kanssa.

Sinä et ole yksin, eikä sinun tarvitse pärjätä yksin; on viisautta pyytää apua silloin kun sitä tarvitsee. 

Me autamme sinua mielellämme! 

Ota meihin yhteyttä soittamalla +358 400 473 088 tai meilaa asiakaspalvelu@kuljetuspalvelutatsit.fi