YRITYKSEMME

– LUOTETTAVA KUMPPANISI KULJETUKSIIN

Yrityksemme

Olemme pieni, ketterä ja joustava perheyritys, ja tavoitteenamme on tuottaa ensiluokkaista palvelua asiakkaillemme. 

Pienen yrityksemme vahvuuksia on kykymme reagoida asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin ja kykymme tarjota yksilöllisiä ratkaisuja asiakkaillemme usein vaativissakin tilanteissa ja myös nopealla aikataululla. 

Meillä keskustelet aina suoraan aidon ja sinua auttamaan kykenevän ihmisen kanssa; me emme käytä botteja emmekä ulkoistettua asiakaspalvelua. 

Tarjoamme asiakkaillemme henkilökohtaista, helposti tilattavaa, nopeaa, täsmällistä ja luotettavaa kuljetuspalvelua. 

Meidän tiimi

Raija Myyryläinen

Asiakaspalvelu / back office / yrittäjä

Raijan ystävällinen ja hyväntuulinen ääni kuuluu puhelimesta soittaessasi meille tilaustasi. Raija auttaa sinua mielellään tilauksesi nopeassa käsittelyssä ja vastaa mahdollisiin kuljetusta koskeviin kysymyksiisi.

Raijalla on vuosien kokemus yrittäjyydestä ja asiakaspalvelusta. Hän tietää asiakkaiden kiireisyyden ja onkin tottunut toteuttamaan heidän toiveita nopealla reagoinnillaan ja "kaikki onnistuu" -asenteellaan.

Raija arvostaa asiakkaitamme ja tekee kaiken sydämellään; on läsnä, kuuntelee ja auttaa heitä yksilöllisissä tilanteissaan ja tarpeissaan.

Teuvo Myyryläinen

Kuljettaja / yrittäjä

Teuvo toteuttaa tilaamasi kuljetuspalvelun sovitulla tavalla. Teuvo pitää huolen, että lähetysten/tavaroiden nouto, kuljetus ja toimitus etenee sujuvasti alusta loppuun saakka ja hyvän tavan mukaisesti.

Teuvo on työtä pelkäämätön käytännön osaaja, joka pitää liikkeellä olosta ja autoilusta. Hänellä on runsaasti ajotaitoa, -kokemusta ja ympäristön tuntemusta. Teuvo on asiakkaiden luottopeluri, joka joustavasti, ja tarvittaessa luovuutta käyttäen, keksii keinot toteuttaa asiakkaidemme toiveet.